• "Hayatta tam mutluluk ve esenlik ancak gelecek kuşakların şerefi, varlığı, esenliği için çalışmakta bulunabilir."

• "Milletimi şimdiye kadar söylediğim sözlerle ve hareketlerimle aldatmamış olmakla gurur duyuyorum."

• "Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim."

Burs Başvuruları 30 Eylül 2021 Tarihine Kadar Uzatılmıştır.

Burs Başvurusu için tıklayınız.

Başvuru sonrası aşağıdaki evrakları burs@ataturkvakfi.org.tr mail adresine gönderiniz.

1) Burs Bilgi Formu (Fotoğraflı)

2) Vukuatlı aile nüfus kâğıdı örneği (anne veya baba tarafından alınacak)

3) Sabıka kaydı

4) Aile gelir beyanı belgesi

a- Aileye ait var ise, menkullerin tapu vb belge kopyaları

b- Aile mensuplarının maaş bordroları

c- Aile mensuplarının tacir, çiftçi, serbest meslek sahibi veya esnaf olması halinde vergi levhasının fotokopisi

d- Emekliler için, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınan maaşlarını gösterir belge

e- Yasal zorunluluk gereği imzalı “Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin

5) Aydınlatma ve Rıza Metni (18 yaş altı için veli imzası)

6) İkamet ettiği adres kira ise kira sözleşmesinin bir örmeği

7) Yeni başvurular için okul onaylı kayıt belgesi

8) Bursiyerler için başarı durum belgesi ve disiplin cezası durumunu gösterir okul onaylı belge

9) Burs alan kardeş(ler) var ise, burs / kredi veren kurumdan, burs / kredi aldığını gösterir belge

ATATÜRK VAKFI KIZ ÖĞRENCİ YURDU banka hesap bilgilerimiz:

T. İş Bankası Firuzköy Şubesi - Hesap sahibi: ATATÜRK VAKFI

IBAN: TR16 0006 4000 0011 1901 0621 75

Burs Başvuruları 30 Eylül 2020 Tarihinde Son Bulacaktır.

Atatürk Vakfı Dokümanter Filmleri

10. Yıl Nutku Film Gösterisi

Amerika' ya Konuşması Film Gösterisi

Atatürk' ün Cenaze Töreninden Görüntüler

Meclis Açılış Konuşması

Orman Çifliğinden Görüntüler

Gençliğe Hitabe Film Gösterisi

HEP ATATÜRK'ÜN YANINDA

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN Yaveri, Sayın Salih BOZOK tarafından kaleme alınmış HEP ATATÜRK'ÜN YANINDA isimli kitap, Vakfımız tarafından güncel Türkçe'ye uyarlanmış olup, yeninden yayınlanmıştır. Sayın Salih BOZOK tarafından yazılmış bu önemli tarihi kitabı siz değerli okuyucularımızın ilgisine sunmaktayız.

HEP ATATÜRK'ÜN YANINDA isimli kitabı, Vakıf Merkezimizden 30.00-TL bedelle satın alabileceğiniz gibi, Yurtiçi siparişleriniz için kargo dahil 40-TL bedelle satın alabilirsiniz. Bu tarihi kitap, çok yakında önemli kitabevlerinin raflarında da yerini alacaktır.

Hep Atatürk'ün Yanında Hep Atatürk'ün Yanında