ATATÜRK VAKFI

ETKİNLİKLER

__________________________________________

ÇANAKKALE ZAFERİ FOTOĞRAF SERGİSİ (16-29 MART 2009)

18 mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü münasebeti ile Cevahir alış veriş merkezinde hiç görülmemiş Zafer fotoğraflarımıza bakarken ,Çanakkale boğazının her iki yakasına ayaklarınla basmış Anzak askerinin Avusturalyadaki arkadaşlarına gururla sizleride bekliyoruz diye seslenişini; serginin bitiminde de nasıl gönderildiklerinin fotoğraflarını coşkuyla izleyebilirsiniz.Serginin devamında yine Cumhuriyet öğretmenlerimizden yazarımız Sayın Cemil Sönmez hocamız sizleri kitapları ile söyleşilerde bekliyor olacak.

____________________________________________

TAKSİM METROSU

Vakfımızın Taksim Metrosu Salonlarında Metro İşletmeleri Yönetiminin katkıları ile düzenlemiş olduğu, arşivimizdeki seçkin Atatürk Fotoğraflarından oluşan sergisinde;3 Ocak- 18 Ocak 2009 tarihleri arasında Cumhuriyet dönemi öğretmenlerimizden yazarımız Sayın Cemil Sönmez sizlerle olacak. Bekliyoruz

____________________________________________________

CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Cevahir Alışveriş Merkezinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle açılan ve 30 Kasım tarihine kadar devam edecek olan Atatürk Fotoğrafları sergimizde, Cumhuriyet öğretmenlerimizden yazarımız Sayın Cemil Sönmez sizlerle olacak. Bekliyoruz...

__________________________________________________________

CAPITOL ALIŞVERİŞ MERKEZİ

19 Mayıs 2008 - 6 Haziran 2008 tarihleri arasında Capitol Alışveriş Merkezinde, Capitol Yönetiminin katkılarıyla düzenlenen sergi ve standımızda buluşalım.

_____________________________________________________________

CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ

19 Nisan 2008-30 Nisan 2008 tarihleri arasında Caddebostan Kültür merkezinde Özgün fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergimizde, üyemiz Zuhal Öğretmen ile söyleşilerde buluşabilirsiniz.

___________________________________________________________

METRO CITY ALIŞVERİŞ MERKEZİ

18.Nisan2008-28.Nisan.2008 tarihleri arasında Metro city alışveriş merkezindeki mini fotoğraf sergimizde üyemiz Özen hanım sizleri bekliyor

________________________________________________________________
REAL KARTAL ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Real Kartal Alışveriş Merkezinde 15 Nisan 2008 tarihine kadar devam edecek olan sergimizde buluşalım

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ
ETKİNLİKLERİ

- Real Hipermarketleri Ümraniye Mağazasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açılan mini fotoğraf sergimiz 12 Mart 2008 tarihine kadar gezilebilir.

- Yine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bauhaus Kozyatağı Mağazası 7 Mart 2008 ve 15 Mart 2008 tarihleri arasında “Atatürk ve Kadınlarımız” konulu fotoğraf sergisini ziyaret edebilirsiniz.